Amikor a mobilszolgáltatónak nem jön össze :-)

A minap kapott egy levelet Biyadhoo valami Cicamica Bt-nek látszó behajtó cégtől, amiben azt írták, hogy a Vodafone felé neki volt egy hiteltartozása, amit a Vodafone engedményezett az OTP Faktoring Zrt-re, aki aztán engedményezte a Cicamica Bt-re, és akkor most azonnal fizesse be a papíron megjelölt összeget, mert ha nem, akkor megnézheti magát. Na most ebben az a csodás, hogy a Vodafone-tól mi sose vettünk fel semmilyen hitelt, csak a telefonelőfizetéseink voltak, de már régen felszámoltunk velük minden kapcsolatot.

Biyadhoo-nak se kellett több, sejthetitek, fölhívta a Cicamica Bt-t, hogy most akkor mi is ez, merthogy nekünk fogalmunk sincs róla, hogy bármiféle tartozásunk lenne a Vodkafon felé. 2009-ben számhordozással elhoztuk tőlük a számainkat, és nyilvánvalóan ez nem lett volna lehetséges, ha fennállt volna bármi tartozás, szóval ugyan nyilatkozzanak már, hogy ezt most akkor hogyan is gondolják.

Cicamica Bt. semmit sem tudott, azt tanácsolta, hogy Biyadhoo hívja fel a Vodkafont, merthogy eredetileg neki tartozik, ezért a Vodkafon fogja tudni, hogy mi ez a tartozás pontosan. Biyadhoo fel is hívta őket, nem túlzok, kb. 30 percet beszélt különböző hölgyikékkel, míg a végén a követeléskezelő osztályon kötött ki, ahol azt mondták neki, hogy semmilyen kintlevőséget nem látnak. Értitek ezt? Senkinek fogalma sincs róla, hogy milyen alapon követel a Vodkafon Biyadhoo-tól bármit is. Az ügyintézők amúgy mindenféle 2008-as meg 2009-es biztonsági kódokat, igazolványszámokat meg lakcímeket szerettek volna tudni a beazonosításhoz, na de hát ki a franc emlékszik ezekre 5 év távlatából?!

Szó szót követett, végül kiderült, hogy valószínűleg nincs is semmiféle tartozás, csak mivelünk is az történt, ami korábban néhány, a Tékozló Homárra posztoló Vodkafon-ügyféllel is: kamu követelésről szóló levelet küldenek ki, aminek ha utána megy az ember, akkor kiderül, hogy nincs is semmi alapja. Bizonyára jópáran vannak, akik nem így tesznek, hanem a behajtó cégtől megijedve, fülüket-farkukat behúzva fizetnek, mint a katonatiszt, különben minek csinálnának ilyet. Hihetetlen, komolyan mondom! :-(


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search