Történések

Mostanában történt egy és más. Kezdem mindjárt azzal, hogy tegnap volt a szülinapom, amit egész hétvégén ünnepeltünk, ettünk-ittunk finomakat :-)

Még két hete Biyadhoo elvesztette a jegygyűrűjét, ezért múlt héten egyik nap felkerekedtünk, hogy új gyűrűt vegyünk magunknak. A Kálvin téren van egy ékszerbolt, ahol nagyon szép jegygyűrűket árulnak, volt jónéhány, ami tetszett, de kiderült, hogy a legtöbbet meg kell rendelni, csak kétféle volt, amit azonnal el lehetett hozni. Így végül ebből a kettőből választottuk ki az egyiket, egy fehérarany gyűrűt, amiben a fényes és matt részek alakítanak ki mintát, és a női gyűrűben van három picike kő. Nagyon szépek és nagyon örülünk nekik!

Szombaton tartottuk a gittegyletben a számvizsgálatot. Kissé macerás volt összehozni az időpontot és a helyszínt is, de végül megoldottuk, és amióta számvizsgáló vagyok (4 éve), ez volt a legrövidebb számvizsgálat. Nagyon gyorsak és hatékonyak voltunk, büszke vagyok magunkra :-)

A számvizsgálat után elmentünk a piacra és kifosztottuk az egyik fehérnemű árust :-) Ezer éve keresek egy bizonyos fazonú fehérneműt, de sosem találtam, most viszont végre lehetett kapni, úgyhogy a méretemben levő szinte összes példányt megvettem.

A hétvége fennmaradó része (már amikor nem épp engem ünnepeltünk) pedig pakolással, rendrakással telt - kiselejteztem egy csomó felesleges dolgot, és rendet raktam a szekrényekben. Egy-két évre ezt a problémát is letudtam :-)

 

 


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search