Nem szoktuk a szántást

Eredetileg úgy volt, hogy eseménytelen, nyugodt hétvégénk lesz. Egyetlen programunk volt, tegnap délelőttre volt időzítve Biyadhoo utolsó Twinrix oltása, ami a hepatitis A és B ellen véd (A-ra 25 éves, B-re élethosszig tartó védettséget ad, ha megadott időközönként felvesz az ember három darab oltást).

Péntek délután felhívott Apusom, hogy tudnánk-e a hétvégén segíteni nekik mindenféle cuccok pakolásában, szállításában a hétvégén. Mivel semmi dolgunk nem volt, megbeszéltük, hogy szombat délután, oltás után megyünk és segítünk nekik.

 Az egyik helyen, ahová mennünk kellett cuccokért, voltak kiscicák, így amíg Apusom ügyintézett, mi macskát dögönyöztünk :-) Volt egy nagyon cuki kis szürke cica, akiről kiderült, hogy ebben a nagy hőségben két teljes napra beszorult valahová a tetőre, isteni szerencse volt, hogy a háziak meghallották a nyávogását és megtalálták. Most viszont nagyon szép és barátságos kiscica, Biyadhoo-t nagyon a szívébe zárta, mindig ment utána és szemlátomást élvezte, amikor a karjába vette. Egy kicsit én is döncöltem a cilut, meg is lett az eredménye, gyűjtöttem néhány kiütést, hiába mosakodtam meg azonnal, amit letettem a macsekot.  Úgyhogy egy darabig még tutira nem lesz macskánk :-(

 A pakolásra visszatérve, látszik, hogy nem vagyunk szokva a fizikai munkához.... Néhány ajtót és ablakkeretet illetve zsalugátert, valamint gáztűzhelyet kellett pakolni fel egy kocsira, majd onnan le, aztán az utcáról be az udvarba, de úgy elfáradtunk bele, hogy mire hazaértünk este fél 10-re, addigra alig álltunk a lábunkon.  Imádunk esténként tele kád vízben fürödni, tegnap viszont erre se volt energiánk, csak lezuhanyoztunk, és irány az ágy.

 Cserébe ma tényleg semmi dolgunk nem volt. A jövő hétvégénk is eseménydúsnak néz ki, már péntek délután megyünk Balatonra Anyámékhoz, és szombaton jönnek az unokatestvéremék is. Jó kis bulinak ígérkezik, már várom :-)

 


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search