Pancsolda

Az előző bejegyzésben említettem, hogy múlt héten szombaton akartunk Aquaworldbe menni, ami nem jött össze, mert az egyik gyorsétterem-lánc tartott családi napot. Ígyhát kimentünk vasárnap, mivel aznapra is hőséget ígértek.

Már korán reggel felpakoltunk szendvicsekkel, ásványvízzel meg néhány doboz sörrel, és irány a pancsolda. A pénztárnál kifogtunk egy diáklányt, akinek nem sikerült beütnie a gépbe, hogy kérünk értékmegőrzőt is, de erre már csak akkor jött rá, amikor fizettünk. Na nem baj, majd kifele jövet kifizetjük. Megyünk az értékmegőrzőhöz, hogy letegyük a tárcákat, kulcsot, telefonokat, ott egy másik diáklány, akiről kiderült, hogy ez az első napja itt és fogalma sincs, hogy működik az értékmegőrző számítógépes rendszere. Ott álltunk vagy 15 percet, mire előkerült valaki, aki ismerte a rendszer működését. Igen ám, de eddigre már annyira sokan bementek, hogy mire mi is bejutottunk és levetkőztünk, a külső medence mellett alig volt hely. Szerencsére egy napernyő és két ágy még szabadon volt, azt gyorsan lestoppoltuk. Látszott, hogy előző nap zárva voltak, olyan istentelen tömeg volt, hogy a medencében szinte mozdulni sem lehetett. Gondolom, annyi embert engedtek be, ahány szekrény van, ez viszont hatalmas tumultust eredményez. Biyadhoo szeretett volna csúszdázni, de csak egyszer volt türelme kiállni a sort, aztán inkább visszajött medencézni.

Végül délután 5 körül eljöttünk, mert este még jött hozzánk D. látogatóba. Készítettünk vacsorára finom tonhalkrémet, aminek a receptjét Kubában tanultuk, és szemlátomást nagy sikere volt. Elég sokáig beszélgettünk D-vel, aztán mikor ő hazament, mi is beestünk az ágyba, elfáradva az egész napos strandolástól.


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search