Állati feladatok

Mára eredetileg azt terveztük, hogy Aquaworldbe megyünk, de sajnos ez nem jött össze, mert az Aquaworldben ma (szombaton, a legnagyobb kánikula kellős közepén!) zártkörű rendezvény van, így nem lehet bemenni :-( Még szerencse, hogy Biyadhoo ránézett tegnap a honlapjukra - ha nem tette volna, reggel simán kiautóztunk volna oda az Isten háta mögé, és ott szembesültünk volna vele, hogy visszapattanunk a bejáratról.

Így hát más program után néztünk: a gittegyletben volt ma egy állatkerti program: egy feladatlapon voltak mindenféle kérdések, amelyekre az állatkertben lehetett megtalálni a választ. Számít az is, hogy mennyi idő alatt oldod meg a feladatlapot, és az is, hogy mennyire jók a válaszaid.

Jó nagy sétát kellett tenni, jónéhány helyet be kellett járni, hogy megtaláljuk a megoldásokat. A kánikula is egész jól viselhető volt, mert sok az árnyékos rész, illetve az állatházakban is egész kellemes idő van. Mi végeztünk elsőként, így amíg a többieket vártuk, megebédeltünk. Közben a program szervezője javította a beérkezett feladatlapokat. A miénk nem lett tökéletes, volt viszont egy, ami maxpontos lett, igaz, az illető később adta le a feladatlapot, de mivel minden válasza jó volt, vélhetően ő lett a nyertes. Ebben a melegben eléggé elfáradtunk, úgyhogy nem vártuk meg az összes feladatlap kijavítását, hazajöttünk és most itt pihegünk a 40 fokban, finom fröccsöt kortyolgatva :-)

Időközben pedig megkaptuk sms-ben az eredményt, Biyadhoo lett a második, én pedig a negyedik :-)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search