Balatoni hétvége

Múlt hétvégén Zamárdiban voltunk amúgy családilag - anyámék hívtak meg bennünket és az unokanővéreméket anyám barátjának a zamárdi házába.

Már péntek délután lementünk és vasárnap estig ott voltunk. Jó hangulatban telt a hétvége, ettünk-ittunk finomakat, csevegtünk, napoztunk, a bátrabbak fürödtek a Balatonban (emiatt a kalici vagy milyen vírus miatt mi inkább kihagytuk). Jóanyám nagyon kitett magáért, minden napra többfélét főzött, vasárnap még sütemény is volt, úgyhogy mondtam is neki, hogy most itt pont olyan jó lenni, mint amikor gyerekkoromban jártunk Pécsre, ahol anyám barátnője lakott az akkor még 9 főből álló családjával. Ott is mindig történt valami, sokan voltunk, nagy asztalnál, sokfélét ettünk, a felnőttek itták a jóféle pálinkát, és mindenki igyekezett túlkiabálni a többieket, hogy mindenki őrá figyeljen :D

Ezen a hétvégén pedig Biyadhoo és Ilus névnapját ünnepeltük tegnap, ma délelőtt pedig repülőket nézegettünk Lisztferihegyen :)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search