Ezért tűntem el egy hónapra :)

Mostanában annyira el voltunk foglalva, hogy nem jutottam el a blogírásig már egy jó ideje.

Lefoglaltuk a jövő évi nyaralásunkat (már vágjuk a centit, pedig még elég sok idő van vissza), és az is biztosnak néz ki, hogy megyünk februárban Amsterdamba, meglátogatni T-éket.

Apusomék költözködésével, berendezkedésével kapcsolatban is voltak feladatok, de úgy néz ki, most már ott is minden elrendeződik.

Hétvégén eláztattuk a fél lakást, majdnem tönkrement az egy hónapja vásárolt hűtőnk, mert a tetején levő növényt kicsit túlságosan meglocsoltuk és kifolyt a tálkájából a víz, majdnem egyenesen bele a hűtő elektromos rendszerébe - szerencsére Biyadhoo időben megfékezte a vizet, így a hűtő azóta is csodásan működik. Egy másik növény szintén túl sok vizet kapott, ami pedig majdnem a frissen szerzett médialejátszónkat áztatta el, úgyhogy volt bajunk gazdagon :)

Elvittük szervizbe az autónkat, meg volt rajta egy nagyobb javítanivaló is. Kedden bevittük és még aznap készen is lett, tegnapra viszont kipusztult benne az önindító, mert reggel óta vacakolt, de délután már egy vak lóért se volt hajlandó elindulni. Így Biyadhoo ki se tudott jönni értem Biatorbágyra, de szerencsémre a főnökasszonyom itt lakik tőlünk nem messze, és haza tudott hozni. Jó is volt, hogy nem kellett tömegközlekednem hazafelé, mert kb. 10 kilónyi Barilla termék volt nálam, amit még korábban rendeltünk és tegnapra hozták meg.

Az autó-mizéria végett egy kicsit előrébb hoztam a jövő heti három nap szabimat, így most itthon pihengetek. Megcsinálom majd az online mérlegképes könyvelői kötelező továbbképzést, takarítunk, olaszul tanulok, de a legfontosabb, amit ezen a héten tennünk kell, az az, hogy Biyadhoo-val évfordulót ünneplünk :) Vasárnap lesz 11 éve, hogy egy pár vagyunk!

Most már remélem, hogy visszaállnak a dolgok a hétköznapi kerékvágásba, és egy kicsit sűrűbben jövök majd blogolni, mert ez azért így mégsem járja, hogy ennyi idő kimarad :)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search