Megkezdődtek az ünnepek

Nálunk már karácsonyi hangulat uralkodik, pedig még van néhány nap az ünnepig.

Csütörtökön volt céges karácsonyi vacsi, ahol rendesen bezabáltam mindenféle jóságból: ettem áfonyás-vörösboros vadragut, parmezános-pesztós csirkét, egy kevés töltött kaposztát, valamint tejcsokis profiterolt, panna cottát és créme brulée-t. Csoda, ha ezek után mozdulni se bírtam? :)

A céges vacsi után beszaladtunk még a Sparba, ahol szembe jött velünk egy jó kis bor akció, ígyhát megvettük az ünnepekre az innivalót is. Tegnap Biyadhoo bevásárolt, a húson kívül már mindenünk megvan karácsonyra.

Tegnap egy hirtelen felindulástól vezérelve este kitakarítottunk, Biyadhoo megpucolta az ablakokat, kimostuk a függönyöket, majd feldíszítettük a karácsonyfát. Holnap pedig becsomagolom az ajándékokat, és akkor már tényleg semmi más dolog nem lesz, mint megfőzni és sooook-sooook pogácsát sütni :)

Ma eddig dolgos napunk volt, apusoméknak kellett segíteni mindenféle szekrényeket mozgatni a házon belül. Odafelé menet a piacon vettünk még kávét, meg egy új RGB ledszalagot a konyhába, amit Biyadhoo most délután állítot üzembe. Nagyon szép, hangulatos lett tőle a konyha.

Holnap pedig ipari mennyiségű síugró versenyt fogunk nézni: a mait felvettük, az lesz a program délelőttre, délután pedig élőben nézzük a holnapi versenyt, ha nem jön közbe semmi :)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search