Karácsony utáni regenerálódás

A karácsonyi őrület után ma pihenünk egy kicsit, és élvezzük, hogy nem kell mennünk sehová és hozzánk se jön senki. Nem mintha nem lenne jó dolog, mikor együtt a család, de az ünnepi sütés-főzés, majd a rengeteg étel és ital elfogyasztása, lássuk be, igencsak fárasztó :)

Már 23-án nekiálltam az első pogácsa megsütésének, 24-én pedig készült az ünnepi menü: Wellington-szűzérme krumplipürével, sajtos pogácsa, illetve előételnek vajas-fokhagymás-sajtos kiflike. Jóanyám hozott még ráksalátát, Ilusék meg halászlét és bejglit. Kellemesen telt a szenteste, jól éreztük magunkat.

25-én sógornőmék jöttek ebédre hetedmagukkal, így jól jött a megmaradt Wellington és a jóanyámtól kapott töltött káposzta :) A kicsik egész délután a frissen kapott puzzle-lel játszottak, a "nagyok" meg ettek-ittak-hülyéskedtek.

Tegnap pedig apusom születésnapját ünnepeltük szűk családi körben egy finom ebéddel megkoronázva.

Szóval jó dolog ez a karácsony, de nagy szerencse, hogy évente csak három napig tart :) Most egészen szilveszterig nyugi van, lazítunk, négysáncversenyt nézünk, és örülünk a téli szünetnek :)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search