BÚÉK!!

Boldog új évet kívánok mindenkinek, aki erre jár :)

Egészen konszolidált kis szilvieszteri bulink volt az idén (vagyis tavaly :)) D és T volt nálunk vendégségben. Sokat társasoztunk (háromszor is megvertem az egész csapatot 7 csodában!), beszélgettünk, és jól fogyott a Jägermeister Winterkräuter (fahéjas-vaníliás Jäger) is. Akárhogy is van, ezt a cuccot magában nem vagyok hajlandó meginni, még ennek az ízesített verziónak is eléggé gyógyszer íze van szerintem. Szerencsére volt itthon kóla, így abba kevertem bele, és mondhatom, így a legfinomabb. Régen naracslébe keverve ittam, de kólával sokkal jobb íze van. Úgyhogy 2015-re megvan az új kedvenc koktélom (de csak közvetlenül a Campari-Juice és a vodka-narancs után :D)

Éjfélkor annak rendje s módja szerint bekapcsoltuk a TV-t, mindenféle csendet és vigyázzállást nélkülözve meghallgattuk a Himnuszt, boldogújévet kívántunk, de Áder beszédét az első mondat közepén kikapcsoltuk :) Jó szokásnak megfelelően ettünk egy kis virslit, és valamikor éjjel kettő körül T-ék úgy döntöttek, hogy hazamennek.

Először telefonon próbáltak taxit hívni, ami két különböző taxitársaságnál is kudardba fulladt. Enyhe alkoholos befolyásoltságom ellenére (tényleg enyhe volt, emlékszem mindenre!) eszembe jutott az online taxirendelés lehetősége. Rendeltem is egy kocsit T-éknek ilyen módon. Nem hittek benne, hogy gyorsan ideér, így csak kb. 15 perc múlva mentek le. Megegyeztünk, hogy ha nincs itt a taxi, várnak egy kicsit a lépcsőházban, és ha még mindig semmi, akkor visszajönnek. 2-3 perccel azután, hogy kiléptek az ajtón, láttam, hogy tök sötét van a lépcsőházban, és zajt se hallottam, úgyhogy biztosan ideért a taxi, amin lássuk be, eléggé meglepődtem, a szilveszter éjszakai túlterheltséget ismerve.

Jó kis szilveszter volt, ezek után már csak egy nagyon jó év következhet!

 


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search