Tagtoborzás

Az előző bejgyezésemben emlegetett fitness club-ból tegnap felhívott a csaj, aki a bemutató alkalomra invitált. Mondta, hogy pénteken nem volt bent, amikor mi voltunk, de a kollégái szóltak neki, hogy jártunk ott. Kérdezte, hogy tetszett, majd számomra kissé rámenősen megpróbálta megtudni, hogy szeretnék-e belépni a klubba.

Miután mondtam, hogy nem, szintén kissé rámenősen megkérdezte, hogy miért. Udvarias ember lévén nem az volt a válaszom, ami először az eszembe jutott ("azé' wazze, me' nincs ennyi pénzem"), hanem igyekeztem hárítani. Valahogy nem szeretem, ha az anyagi helyzetemet akár közvetve is firtató kérdésekre kell válaszolnom. Csak nem nyugodott bele, míg a végén már kicsit modortalanabbul voltam kénytelen közölni vele, hogy nem óhajtok belépni, és nem óhajtom közölni vele ennek okát. Végre megértette.

Valahol őket is értem, nyilván próbálnak tagokat toborozni, de lehetséges, hogy jobban járnának vele, ha lehetne mondjuk havibérletet is venni, nem csak éveset.


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search