Csúszkáltunk

Tegnap már szabin voltam, mert az utazás előtt volt még mindenféle dolgom: orvos, fodrász, ilyesmi. Még múlt héten kitaláltuk, hogy föl kéne menni Visegrádra síelni egy kicsit, de mivel hétvégén általában marha sokan szoktak lenni, és a bérlet is drágább, így elhatároztuk, hogy inkább tegnap megyünk, úgyis belefér az időnkbe, hogy néhány órát csúszkáljunk.

Délelőtt hamar elintéztük az összes dolgunkat, ebédre vettünk magunkhoz egy kis junk food-ot (kb 5 évente egyszer ez is belefér :)), és délután 1 körül már bérlettel a kezünkben, síléccel a lábunkon kezdtük tanítani Biyadhoo egy ismerősét és annak kislányát síelni. Életükben most volt a lábukon először léc, úgyhogy a "bébipályán" kezdtünk. Pár csúszás után kiderült, hogy érdemes lenne Tiggert felvinni egy nagyobb pályára, mert ha picit nagyobb a sebessége, akkor jobban meg tudja tanulni a fordulást. Először nem nagyon akaródzott neki feljönni (amit meg is értek egy kezdő síelőtől), mondta, hogy csúszkáljunk inkább magunkban. Csúsztunk is a kék pályán négyet vagy ötöt, de aztán csak rábeszéltük őt is, hogy jöjjön fel. Teljesen "szűz" síelő létére becsülettel lejött a pályán és mondhatom, ügyesen csinálta! Két kört mentünk együtt, aztán csúsztunk még kettőt Biyadhoo-val közösen, és ezzel vége is lett a síelésnek, igyekezni kellett haza, mert még Apusomékhoz voltunk hivatalosak vacsorára.

A délutáni mozgás és friss levegő után jól esett a finom vacsora: kis pörkölt, CBA-s röszti tejföllel, majd később egy kis roquefort sajt és borban érlelt kacsamájpástétom. Mmmm, mennyei volt! :) A vacsi után meg nagyon gyorsan elálmosodtunk, úgyhogy hazajöttünk, megfürödtünk és szundi.

Ma meg készülődünk, pakolunk, aztán irány Lisztferihegy és irány kedvenc városunk, Amsterdam!


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search