Idén is lesz...

... borkóstoló:)

Már kezdett hiányozni Villány, Sauskáék terasza, a borospince semmivel sem összetéveszthető illata és az a sok finomság, amit Krisztián szokott készíteni nekünk, úgyhogy egy hirtelen felindulástól vezérelve megszerveztük az idei borkóstolónkat.

Március 21-én, a csillagászati tavasz első napján ismét meglátogatjuk Sauskáékat egy kis gasztronómiai tobzódásra :) Már most alig férek a bőrömbe, pedig még négy hét hátra van addig :) Ha csak eszembe jut a frissen sült kenyér, a sonka, a sajtok, a Nespresso, nomeg a jobbnál jobb borok, amiket kapunk minden látogatásunk alkalmával, akkor már most összefut a számban a nyál, pedig épp itt figyel előttem egy finom kis Sauska gyöngyöző rozé...

Azért lássuk be, itthon borozni teljesen más, mint Villányban. Az ott egy külön életérzés, valami olyan dolog, ami sehol máshol nem tapasztalható, és amit legalább egyszer mindenkinek ki kellene próbálnia. Állítom, hogy ez Magyarország egyik legszuperebb helye, egyszerűen imádom!!!!

 


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search