Most már igazán tavasz van :)

Miután múlt héten kockásra fagyott a húsvéti nyúl, mára beerősített a tavasz. Ennek örömére délelőtt átültettem az orchideáimat és elültettem néhány frissen gyökereztetett növényt is. 

Biyadhoo-val már a hét közepén eldöntöttük, hogy ma grillezni fogunk, mert szép időt jósoltak. Még néhány hete Iluséktól szerváltunk egy jó kis grillsütőt, amit el tudtunk helyezni a teraszon. Ma Biyadhoo vett faszenet, begyújtófolyadékot, no és persze négy gyönyörű szelet hátszínt.. A húsokat fűszeres olivás pácban pihentettük egész délelőtt, majd miután a virágültetés nyomait eltüntettem a teraszról, beüzemeltük új szerzeményünket :) 

Lent a kertben megvan még és továbbra is használható a ház közös, épített grillsütője, de itt fent a teraszon sokkal jobb sütögetni: nem kell leköltöztetni a fél konyhát és nem kell fölrohangálni két emeletet, ha eszünkbe jut valami, hogy arra még szükség lenne.

Egészen gyorsan megsült a steak-ünk és hatalmasat zabáltunk belőle kint a teraszon, a napsütésben. Finom Aldis tzatzikit ettünk hozzá, és rozé fröccsöt kortyolgattunk mellé. Igazi ünnepi ebéd kerekedett belőle :)

Szeretem az ilyen napokat, még a kedvem is sokkal jobb lesz, ha kint lehetek a teraszon a jó levegőn, a növények között :)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search