Biyadhoo-ünneplés :)

Holnap lesz Biyadhoo szülinapja, de a héten már őt ünnepeltük több körben :)

Tegnap jóanyámék voltak itt, és egészen szuper kis ebédet kerekítettünk :) Eredetileg azt terveztük, hogy kint a teraszon sütünk steak-et, de annyira ocsmány idő volt, hogy nem lehetett kimenni. Ígyhát a jófogás-ról szereztünk egy elektromos asztali grillsütőt, amin a szobában is lehet grillezni, akár télvíz idején is :) Kétségkívül sokkal gyorsabb ezen sütni, mint a normál, faszenes grillsütőn, de a hangulata egészen más. Az a legjobb benne, hogy teljesen mindegy, milyen idő van, bármikor lehet most már grillezni, ráadásul hiper-sebességgel :)

Gyártottam hozzá igazi olasz borecettel isteni uborkasalátát, volt még tzatziki meg sültrkumpli, szóval nem szenvedtünk hiányt semmiben :)

Jó volt nézni Anyámat és Zoltánt is, hogy mennyire tobzódtak a finomságokban :) Ilyenkor érzi azt az ember, hogy érdemes dolgozni  a konyhában, mert sikere van a főztjének:)

Ma elő-szülinapi ebédet ígértem Biyadhoo-nak :) Kegyes volt hozzám az időjárás, mert mára már kisütött a napocska és kint a teraszon tudtunk ebédelni. Készítettem szép szülinapi asztalt és a sok-sok növény között a jó kis melegben költöttük el az ebédet :) Délután még sütök kiflit és az igazi köszöntés este veszi kezdetét, amikor a fokhagymás-vajas kiflihez elfogyasztjuk ezt a finomságot :)

Holnap pedig sógornőmék jönnek vacsorára, és rögtön három szülianpot is ünneplünk egy csapásra: Biyadhoo-ét, Noémiét és Lacikát. Jó buli lesz az is, már látom :D


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search