Nagymaros

Na most már lassan utolérem magam az események feldolgozásában és megírásában :)

Még valamikor tavaszal egyeztettük le a múlt szombati programunkat, nevezetesen egy jó kis családi sütögetést unokanővéreméknél Nagymaroson. Heten voltunk, mint a gonoszok, és szokás szerint nagyon jól sikerült a buli.

Unokatesómék nagyon finom gulyáslevest készítettek, utána pedig grillezett mindenfélék voltak, salátákkal, kenyérrel. Na és persze soook-sok finom borocska :)

A házuk nagyon hangulatos, és hát a kert... Hatalmas, szép, tele fákkal, bokrokkal, és gyönyörűre nyírt, tökéletes fűvel. Az utcáról a házat nem is látni, annyira messze van a kerítéstől, és annyi fa van előtte. Nagyon jó kis hely, megértem az unokatesómékat, hogy nem igazán lehet őket kirobbantani onnan, ha nem kell munkába menni :)

Nagyon gyorsan elment a nap, a nagy beszélgetésben egyszer csak azt vettük észre, hogy ránk sötétedett, aztán meg azt, hogy egyre hidegebb van. Végül valahogy éjfél előtt nem sokkal sikerült hazaérnünk.

Szuper buli volt, ehelyütt is köszönjük Nektek a meghívást! :)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search