Szülinap, gyereknap...

Ehét szerdán volt Biyadhoo szülinapja, amit a családdal hétvégén tartottunk. Anyám péntek este jött, Apámék meg szombaton (tekintve, hogy továbbra sem ereszthetők össze egymással). Mindkét napra főztünk, és a tegnapi besütött makarónim igazán nagy sikert aratott :-) Ilus szerint ezt annyira jól csinálom, hogy ő meg sem akarja tanulni, maradjon ez az én specialitásom :-) Pedig elhihetitek, Ilus is nagyon tud főzni, úgyhogy ez kimondottan nagy dicséret volt, nem is beszélve arról, hogy kétszer szedett a tésztából.

Szerencsénk volt, hogy nem maradtak sokáig, mert este még Biyadhoo-nak el kellett mennie egy esküvőre repifotókat készíteni a cégnek, ahol dolgozik.  Amíg ő odavolt, mi Vikivel szanaszét hülyéskedtük magunkat, de nem volt semmi extra, csak hoztuk a szokásos TÁÁPINTÓÓÓS formánkat :-)))

(Na most már elárulom, honnan van ez a táápintóós marhaság: a facebook-on vannak ilyen mindenféle hülye kérdések, amikre lehet válaszolni. Volt egy olyan kérdés, hogy "Milyen mobiltelefonod van?" Volt egy rakat válaszlehetőség, különböző márkák voltak felsorolva, illetve azt lehetett még megjelölni, hogy tapintós... Na és ez annyira tetszett mindkettőnknek, hogy azóta nagyjából mindig minden TÁÁPINTÓÓS :-))

Mára meg ismét Aquaworld volt betervezve négyesben Vikivel meg Lacikával. Jól indult a reggel: elindultunk, bementünk tankolni, tankolás után Biyadhoo rájött, hogy otthon hagyta a telefonját. Oké, irány haza. Telefon le, majd ismét indulás. 200 méter után kérdés: Te Viki, hozod a cuccodat? Merthogy ugye egész napra megyünk pancsolni és onnan viszünk egyből haza. Válasz: Dehogy hozom hát senki nem mondta, hogy hozni kellene.... Überséges-okosságos-szépséges... Irány ismét haza, ezúttal Viki cuccáért. Na aztán harmadjára már sikerült úgy elindulni, hogy nem kellett visszamenni semmiért :-) Felszedtük Lacikát, aztán irány Megyer.

Mikor odaértünk, bevillant, hogy hoppá, gyereknap van, úgyhogy biztos jó sokan lesznek. Hát valóban nem voltak kevesen, de ennél sokkal idegesítőbb volt, hogy nem működött a csúszdáknál a lift.  Ennek megfelelően nem is csúszdáztunk túl sokat. El vagyunk kényelmesedve, az Aquaworld-ben már csak akkor jó, ha működik a lift :-) Elvoltunk, kicsit csúszkáltunk, aztán pihenőztünk az élménymedencében, majd volt íjászverseny, aminek az első három helyezettje Biyadhoo, Lacika és Viki lett :-) Megebédeltünk, ittunk finom smoothie-t, délután a kölkök zorboztak egyet (a zorb gyakorlatilag egy bazi nagy felfújható strandlabda, amibe felfújás előtt bele kell mászni, majd bezárják, felfújják, aztán begurítanak vele a medencébe, és 10 percig lehet ott ökörködni - tök vicces), aztán 4 fele elindultunk haza.

Ledobtuk Vikit, aztán bementünk boltba, vettünk egy kis görög husinak valót, merthogy jöttek át sógornőmék Lacikáért, aztán itt is vacsiztak.

A legmeglepőbb a mai napban szerintem az volt, hogy igazából túl sokat nem is voltam kint a szabadban, mert nagyon fújt a szél, mégis egész sokat barnultam... Lehetséges, hogy az Aquaworld "kupolája" átengedi az UV fényt??

Kellőképpen elfáradtunk, de jó kis nap volt ez a mai, jól tettük, hogy kimentünk.


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search