JHP :)

Tegnap istmét Jánosos party volt nálunk, a szokásos emberekkel a szokásos jó kis hangulatban. Ez alkalommal az egyik ember hozott két kiló húsból tatárbeafsteak-et, meg hozzá egy rakás kockakenyeret, amivel igencsak osztatlan sikert aratott. Egy másik valaki meg csokis-kókuszos sütit hozott, úgyhogy el voltunk látva ennivalóval gazdagon. A nyakunkon is maradt az a rengeteg virsli meg mustár, amit vettünk, gondolva rá, hogy esetleg kevés lesz a tatár, meg ha sok sör fogy, akkor az ember éhesebb is. Talán azért nem volt senki annyira kajás, mert ez alkalommal semmilyen tömény pia nem volt, csak sör meg bor.

Szokás szerint beszélgettünk, hülyéskedtünk (Feri nagyon elemében volt, a csajokkal majd' bepisiltünk a röhögéstől, olyan dolgokat művelt), meg most valahogy táncolósabb kedvünkben voltunk, mint máskor, az alattunk lakó szomszéd legnagyobb örömére. Valamikor éjfél felé föl is jött hogy tán ha lehalkítanánk a zenét, különben a nyakunkra hívja a rendőröket. Természetesen a zenét nem halkítottuk le csak egy egészen picit, de a rendőrök se jöttek :-) Jól is jártak volna a ha jönnek, mert közöttünk is volt egy rendőr, úgyhogy biztos aranyosan elbeszélgettek volna egymással a kolléga urak, ha kijöttek volna :-))) A vicces az egészben az, hogy pár hete egy másik szomszédnál volt buli, ők is zenéltek rendesen még éjjel 2 körül is, és érdekes módon rájuk nem akart senki rendőröket szabadítani... Biztos minket joban "szeretnek" a szomszédok, de hát ez van.

Nem tartott most túl sokáig a buli, éjjel 1 fele hazament mindenki. Rutinosan papírtányérokat, műanyag poharakat és késeket használtunk, úgyhogy csak össze kellett szedni a cuccokat, bele egy nagy kukazsákba a sörös dobozok és borosüvegek, meg a cigarettacsikkek mellé és le a kukába. Ezzel meg is volt a rendrakás, mosogatnivaló nem is maradt szinte semmi, csak néhány kávéspohár még délutánról, úgyhogy mi is hamar ágyba kerültünk.

Jó kis buli volt, remélem lesz még sok ilyen, mert nagyon szeretem ezeket a party-kat :-) Csak legközelebb a szomszédot is behívjuk, mulasson velünk, hátha akkor jobban fogja bírni a gyűrődést :-)))


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search