"Nyár van..."

"...Alig fürdőruhában" - igyekeztünk égetni magunkat ma.

Történt ugyanis, hogy ha már ilyen gyönyörű idő van, kimentünk az Aquaworldbe, ezúttal egész napra. Hiába na, az üdülési csekk csodákra képes! :-)

Délelőtt csúszdáztunk egy keveset (végre-végre újra megnyitották az UFO-t, ami több hónapig le volt zárva, állítólag karbantartás miatt, de mi inkább költségtakarékossági okokkal magyaráztuk a hosszú szünetet), meg Vikivel birtokba vettük a szaunákat. Szerintem tök jók, van egy csomó fajta szauna (finn, orosz, infra), meg gőzfürdő, meg jégkabin, meg sószoba, meg tepidárium. Ez utóbbi lényegében egy kényelmes fotel, amiben félig fekvő pozícióban helyezkedsz el, mozaikcsempével borítva, amit alulról melegítenek. Elég forró, de nagyon kellemes feküdni rajta. Meg is beszéltük Vikivel, hogy nekünk kell ilyen itthonra. Azt ugyan nem tudom, hová tesszük és miből fűtjük, de attól még kell :-))

Szauna után megtudtuk, hogy szerveznek íjászkodást, amire természetesen Viki és Biyadhoo azonnal benevezett. A végén kaptak oklevelet is, mely szerint érdekes módon mindketten első helyezést értek el a versenyben :-))

Ezek után megebédeltünk, majd pihentünk egy kicsit. Délután már csak az élménymedencében pancsoltunk, ami sajnos annyira mégse volt élmény, mert minden, a kertbe kivezető ajtó tárva-nyitva volt, így elég nagy huzat volt, ami hosszabb távon nem volt az a hajde kellemes. Úgyhogy Vikivel újfent visszamentünk a szaunába, ami viszont nagyon zsír volt.

4 óra fele már kezdett beborulni az ég, meg kellőképpen el is fáradtunk, úgyhogy hazaindultunk. Viccesek ezek az Aquaworld-ös fiúk, ugyanis úgy van, hogy ha bemész a szaunába, akkor 800 Ft-ot terhelnek a számládra, és ezt követően annyiszor mész ki meg be, ahányszor csak akarsz. Mikor először mentünk be, Vikinél a gyerek karkötő volt, amivel nem lehet bemenni, ezért kénytelen voltam kijönni, hogy neki is felnőtt karkötőt hozzunk. A szaunás néni mondta, hogy nyugodtan kimehetek, már többször nem terhelik a 800 Ft-ot. Miután kijöttünk, kiderült, hogy 2 helyett mégiscsak 3-szor 800 Ft-ot számoltak fel, szóval valami nem volt kóser. Sajna erre csak "pénztártól való távozás után" jöttünk rá, úgyhogy már nem akartam visszamenni reklamálni, meg nem is ebbe az összegbe fogunk belerokkanni, de akkor sem szeretem az ilyesfajta átveréseket.

Mára már nem nagyon tervezek semmit csinálni, teljesen le vagyok fáradva :-) A fene se gondolná, hogy ennyi energiát kivesz az emberből a strandolás. De szeretem ezt a fajta fáradtságot.

Jó kis nyárköszöntő nap volt!


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search