Messziföldről érkezett barátaink látogatása

Szerda óta kicsit megnövekedett a létszám minálunk, megérkezett ugyanis D. és T. Hollandiából.

Rögtön szerda este be is váltottuk az ígéretünket, megtartottuk az egyik korábbi bejegyzésemben T-nek ígért Jäger partyt :-) Meg kell hagyni, kicsit túl jól sikerült, másnapra eléggé érdekesen néztünk ki :-)) Szegényekkel csúnyán kitoltunk, mert első reggel a fény miatt nem tudtak aludni (nálunk nincsen redőny, a sötétítőt meg elfelejtettük behúzni), második reggel pedig a kenyérsütő gép hullákat is felébresztő hangerejű sípolására keltek... Aztán tegnap végre eljutottunk odáig, hogy mindent, ami hangot képes kiadni éjszaka, lekapcsoltunk (telefon, számítógép, kenyérsütő, stb), és előkerítettem nekik egy-egy szemvédőt is, hogy ne ébredjenek fel a fényre.

Ma különváltak útjaink, T-ék lementek a Balatonra családi programra, mi meg kedvencebbik sógorném meglepetés szülinapi bulijára voltunk hivatalosak. Időközben tegnap befutott még Viki is, így aztán most már teljesen olyan a lakásunk, mint egy jobb fajta átmeneti szállás :-) Reggel Biyadhoo és Viki korán keltek, mert Viki ment judo versenyre Szerbiába és 6 órakor volt találkozó... Aztán délelőtt elmentünk ajándékot venni a délutáni bulira, majd jött egy ismerős házaspár, akinek segített Biyadhoo olcsó nyaralást keresni. Miután ők hazamentek, gyorsan bekaptunk egy kis kaját aztán irány a buli.

Alig hogy odaértünk, kiderült, hogy nemsoká lehet menni Vikiért, mert hazaérnek. De legalább a meglepetés hatásáról nem maradtunk le, még pont ott voltunk, mikor sógorasszony befutott :-) Hát meg kell hagyni, tényleg meglepődött, úgyhogy megérte a szervezkedést meg a titkolózást. Még sosem láttam így sírni, annyira édes volt, ahogy meghatódott :-)

Elmentünk Vikiért, aztán vissza a bulira. Pont mire visszaértünk, akkor vágták a tortát, fincsi fekete erdő tortát :-) Ettünk belőle, de aztán valahogy annyira befülledt ott a levegő, olyan iszonyat meleg lett, hogy ez Biyadhoo-ék hajnali kelésével együttvéve már eléggé betette a kiskaput és eljöttünk haza. Reméljük T-ék is jönnek majd időben, és akkor ma rendesen kialusszuk magunkat. Persze csak a maradék jäger elfogyasztását követően :-)))


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search