Új szerzemény

Szerdán mondja nekem Biyadhoo, hogy menjünk kékrózsába, mert Bibi hoz nekünk növényt, ajándékba. Nem is akármilyet, frangipani-t (azaz Hawaii-rózsát, azt a virágot, amelyből Hawaii-on a jól ismert virágfüzért készítik, illetve aminek az illatával van tele a Maldív-szigetek is).

Nagyon szép példányt kaptunk, egész magas már most (szerintem több mint egy méteres), és Bibi gondosan kiokított minket, hogyan kell gondozni, locsolni, nyírni, szaporítani, stb-stb. Nagyon szuper helye van, a nappaliban lakik az ablak előtt, ahol eddig a leander volt (ami most télire kiköltözött a lépcsőházba), és ahol egész nap éri a  napfény, amit imád. Hát reméljük, meghálálja a jó helyet és hoz majd nekünk szép virágokat. Ha megjön a nyár, akkor meg majd szépen megy ki a teraszra a melegbe és a napra, hadd élvezkedjen :-)

Bibinek ígértem, hogy időnként beszámolok a kicsike  állapotáról, úgyhogy  várható, hogy néha-néha hallani fogtok még róla!

 


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search