Meglepő siker

Mint azt tegnap írtam, ma Aquaworld-özni mentünk. Igazából Biyadhoo ötlete volt, hogy kérdezzük meg apámékat, van-e kedvük jönni. Elég nagy összegeket tettem volna fel arra, hogy nemet mondanak, de úgy néz ki, jobban járok, ha, csakúgy, mint eddig, nem kötök fogadásokat. Apám pár másodperc gondolkodás után azt monta, mikor megkérdeztem tőle, van-e kedve pancsizni egy kicsit, hogy "Rendben, menjünk". Több percembe telt összeszedni a válasz hallatán leesett államat, majd miután ez megtörtént, azon kezdtem gondolkodni, mi nem fog tetszeni nekik majd (mondjuk hogy hideg lesz, hogy hideg lesz a víz, hogy nem lesz elég tisztaság, tömeg lesz, mittudomén).

Reggel 10-re beszéltük meg az indulást. Előtte megnéztük a webcamerát, úgy nézett ki, nincsenek sokan. Ezzel szemben, mikor odaértünk, már elég szépen kígyóztak a sorok a pénztárnál, de azért bejutottunk. Biyadhoo csúzdázott egy kicsit, de alapvetően a jacuzzi-ban ücsörögtünk. Nagyon letettem az arcom, mert apáméknak minden tökre tetszett és szemmel láthatóan jól érezték magukat. Velük a kétórás jegy kicsit kevésnek bizonyult, mert ők elég körülményesek mind az átöltözés mind a visszaöltözés terén, de azért így se volt rossz. Annak meg kimondottan örülök, hogy ennyire bejött nekik a hely. Szerintem fognak még jönni :)

Azt hiszem, erre az évre ennyit a blogolásról, januárban majd jelentkezem :)

Addig is jó mulatást mindenkinek szilveszterre, és persze boldog új évet! :)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search