Az elveszett bárány előkerült :-)

Már megint jó régen írtam, de mostanában valahogy elhagyott a grafomániám, vagy nem is tudom :-)

El vagyok foglalva munkával (májustól eléggé megváltozik a munkám, és most épp az új dolgokat veszem át és próbálom megtanulni, plusz módfelett várom, hogy végre jöjjön valaki az én helyemre is, akinek én is átadhatom a melómat), családdal, szóval eléggé kis hétköznapi életet élek mostanság.

Apám szerencsére egyre jobban van, most már szinte teljesen kikezelték a nyavalyáját. Múlt héten volt a házassági évfordulójuk, amit kivételesen épp aznap ünnepeltünk, amikor volt, egy szép hétköznap este. Meg tegnap is odaát voltunk náluk, Apám sikeres gyógyulását ünnepelendő. Érdekes, mostanában tök jó a viszony velük. Persze, időnként vitatkozunk, de semmi komoly, tök békés a hangulat. Szerencsére Anyámmal is rendeződni látszanak a dolgok, csak épp Apámékat nem lehet vele összeereszteni. Lássuk be, ez picit bonyolítja az életet, de sebaj, így szép a világ.

Szép világról jut eszembe. Egyik szombaton virágültetési akció volt nálam: az orchideámat nagyobb cserépbe költöztettem (féltem, hogy kinyírom szegényt ezzel a művelettel, de túlélte :-)), valamint kiraktam végre a muskátlikat az erkélyre, és ültettem melléjük újakat is. Annyira jó, hogy végre van növény az erkélyen! Odakint is zöldül ki minden, egyre jobban néz ki a környék. Ilyenkor még jobban szeretek itthon lenni, mint télen. Persze, szép a tél is, ha van hó, de ilyenkor tavasszal sokkal jobb. Nem kell fűteni, ki lehet már ülni a teraszra enni, lehet odakint napozni, stb. Múlt héten pl. annyira meleg volt, ha sütött a nap, hogy csak fürdőruhában bírtam ki :-)

Ma meg tesztelni fogjuk, hogy lehet-e normálisan enni odakint. Ugyanis a tetőbe valahová beköltöztek még tavaly nyár végén a darazsak, és az idegeimre mentek. Reménykedtem, hogy télen kifagynak, de nem tették, így pár hete kaptak egy adag irtószert a nyakukba. Most már szerintem kevesebben vannak, de ha kivisszük a kaját, akkor derül ki igazán, hogy mi a szitu. Drukkoljatok! :-)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search