Picit pörgős hétvége

Erre a hétvégére jól összejöttek a dolgok: tegnap volt gittegyleti közgyűlés és Jánosos party, ma meg egy ismerősünkhöz voltunk hivatalosak vendégségbe.

Eredetileg úgy volt, hogy megyek közgyűlni, de aztán meggondoltam magam: kiindulva a tavalyi kis szeánszból, ami nagyon lefárasztott szellemileg, valami hasonlóra számítottam az idén is, és úgy voltam vele, hogy ezt inkább kihagyom, tekintve, hogy hosszú estének nézek elébe. Biyadhoo azért elment, és legnagyobb meglepetésemre már fél 1-kor itthon volt. Amióta az eszemet tudom, nem emlékszem ilyen rövid közgyűlésre. Azért nem bánom, hogy itthon maradtam, így legalább meg tudtam csinálni a dolgaimat, amiket beterveztem hétvégére.

Délután meg aztán mentünk a Jánosos party-ra ami ez alkalommal az egyik csaj házában volt. Mire odaértünk, a kertben, bográcsban már javában főtt a fincsi pörkölt, és szóltak a jó kis '80-as évekbeli zenék :-) Borozgattunk, dumálgattunk, aztán vacsiztunk. Annyira teleettem magam pörkölttel, meg utána sütivel, hogy még a hasam is megfájdult bele, úgyhogy kénytelen voltam tolni magamba a jó öreg kólát, ami minden ilyenre jó :-) Vacsi után folytatódott az össznépi ökörködés, és a hangulat az elfogyasztott sörök, borok és pálinkák mennyiségével egyenes arányban emelkedett :-) Aztán 11 óra fele, mikor már elég hideg lett, bevonultunk a házba, mi meg szedelőcködtünk és jöttünk haza, tekintve, hogy mára is volt még dolgunk.

Indulás előtt még egy kellemes élményben volt részem: Még napközben valamire amúgy poénból mondtam, hogy hát akkor a legközelebbi party-ra nem jövök el. Már akkor is mondta egy-két ember, hogy ezt ne tegyem. Aztán mikor elköszöntünk Gézától, mondta nekem, hogy "azt ugye nem gondoltad komolyan, hogy nem jössz legközelebb, neked mindenképp jönnöd kell, mert közénk tartozol!" Biztos én vagyok túlságosan szentimentális, de valamiért különösen jólesett, hogy ezt mondta. Talán, mert nagyon jó társaságnak tartom, és borzasztóan kedvelem őket, és jó érzés, hogy ők is kedvelnek engem, vagy nem is tudom...

Buli után hazajöttünk, egy gyors tusolás után (mivel a bográcsozástól borzalmas füstszagunk volt) bezuhantunk az ágyba és aludtunk reggel 10-ig :-) Délre pedig mentünk Százhalombattára a másik vendégségbe. Az a srác hívott meg bennünket, akivel annak idején a nászutunkon ismerkedtünk meg, aztán Biyadhoo-val azóta is tartják a kapcsolatot.

A változatosság kedvéért náluk grilleztünk kint a kertben, de ma sajna sokkal hidegebb és nagyobb szél volt, mint tegnap. Ettünk-ittunk mindenféle finomat, meg beszélgettünk. Időnként becsatlakozott Daisy kutya is, a kis fehér westie, akire csodák csodájára nem lettem allergiás :-)

Valamikor 6 óra után elindultunk hazafelé. Most pedig lassan időszerű elindulni az ágyikó felé, holnap hétfő és korán kelés.

Köszi Mindenkinek mindkét bulit, jó volt látni Benneteket!!


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search