Gittegyleti tábor

Már ezer éve nem voltunk gittegyleti táborban, holott minden évben megrendezésre kerül. Utoljára 2004-ben és 2005-ben voltunk, mindkétszer szervezőként. Azóta nem. Valahogy így alakult. Nem volt kedvünk, nem tetszettek a programok, túl drágának találtuk, stb-stb.

Aztán idén egy hirtelen ötlettől vezérelve Biyadhoo kitalálta, hogy márpedig ő az idén tábort fog szervezni. És lőn, legnagyobb meglepetésünkre az elnökség neki adta a táborszervezés "jogát".

Tulajdonképpen túl sok munka nem volt vele, meg én amúgy is csak a regisztrációs és a pénzügyi részét vállaltam a dolognak, meg azt, hogy a lebonyolításban segítek ha szükség van rá. Programokat kitalálni, előadókat hívni, szervezkedni annyira nem volt hangulatom. Végülis jó kis csapat jött össze, tényleg jól ki lettek találva a programok, elég sok minden volt. Pl. tűzönjárás, okostelefon-bemutató, aikido előadás és bemutató edzés, Görög Ibolya protokollszakértő előadása, egy volt repülőgépkapitány előadása a repülőbalesetekről, karaoke, stb.

Csütörtöktől vasárnapig tartott a tábor, lent Balatonföldváron. Én csak péntek este tudtam lemenni, mert nem kaptam szabadságot erre a két napra, hónap eleje, és ily módon zárás lévén. Csütörtök estére hirtelen felindulásból beszerveztem magamnak egy borozós barátibeszélgetős estét, ami eltartott éjjel 1-ig :) Pénteken meló, majd kocsival le Balcsira, aztán még éjfélig tűzjárás meg beszélgetés meg hasonlók. Szombaton is mentek a mindenféle programok, este még szaunáztam meg fürödtem egy kicsit, aztán még beálltam a karaoke-ba dalolászni, de persze csak mikrofon nélkül. Vasárnap már szerencsére nem nagyon történt semmi, elszámoltunk a kincstárnokkal meg a táborral is (az én táblám meg az övék forintra stimmelt, úgyhogy baromi büszke vagyok magamra!!), aztán ebéd után jöttünk haza.

Délután, mikor hazaértünk, annyira ki voltam dőlve (előtte 3 nap alatt aludtam annyit, amennyit rendesen 1 nap alatt szoktam), hogy bealudtam vagy 3 órára :) Este persze nem annyira sikerült elaludni, hiába voltam tök fáradt. Mára már úgy nagyjából rendeztem soraimat, bár még mindig nem vagyok százas.

A tábor viszont tök jó volt. Persze, voltak elégedetlenkedők, mert hát hol nincsenek, és 170-180 embernek nem lehet a kedvére tenni. De sokan mondták, hogy tetszett nekik és jól érezték magukat, és ez a lényeg.


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search