Mérgelődés

Ebben a blogban talán még sosem politizáltam, igazából most sem szeretnék, de a tisztelt törvényalkotók bizony menjenek a... khm.... na tudjátok hová.

Történt ugyanis, hogy ma tudatosították bennem, hogy a tegnap gyönyörűen felépített tervem, hogy mire fogom fordítani a cafeteriám egy részét jövőre, csúnyán dugába dőlt, mivelhogy januártól egy csomó mindent nem lehet majd egészségpénztárból fizetni. Pl. tornabérletet, fürdőt, stb. Márpedig pont ez a két dolog az, amire az egészségpénztárból a legtöbbet költöttem/költöttük.

Biyadhoo ötlete volt, hogy nézzem meg, nem lehet-e ugyanezeket SZÉP kártyával fizetni. Meg is találtam a megfelelő honlapot, ahol nagy megnyugvással konstatáltam, hogy itt a megoldás a problémámra. Sajnos túl korán örültem, mert pár sorral lejjebb azt írják, hogy e szolgáltatások kizárólag szálláshely szolgáltatással vehetők igénybe. Magyarul üdülj Magyarországon és akkor marha jó lesz neked. Ha meg nem üdülsz, akkor így jártál.

Na de ha én NEM AKAROK Magyarországon üdülni, ellenben szeretnék tornázni meg Aquaworldbe járni, akkor mi van? Tudom, tudom, fizessem ki. Ki is fizetem én, nem arról van szó, de ez már megint egy olyan idióta intézkedés, hogy szavakat nem találok rá. Aki eddig csak úgy tudta megengedni magának, hogy sportoljon valamit, hogy fizette egészségpénztárból, az most mi az ördögöt fog csinálni? Nem fog sportolni. Vagy kimegy futni januárban a Margitszigetre, mert az ingyen van, cserébe jól megfázik rögtön az első napon. Így aztán kevésbé lesz egészséges, és immáron nem az egészsége MEGŐRZÉSÉRE, hanem annak HELYREÁLLÍTÁSÁRA fogja használni az egészségpénztárát. Hát de marha jó lesz!

Szép-okos-ügyes-aranyos fiúk vagytok, akárkik is találtátok ki...


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search