Készülődés

Aki nem csak a blogomat olvassa, hanem az oldalunk többi részén is szétnéz időnként, az tudja, hogy most már csak "órák kérdése" és utazuuuuunk! :-)) Ennek megfelelően már kellőképpen be is van sózva mindenki. Elméletileg már megvásároltunk mindent, rendbe raktuk a kocsit, úgyhogy már csak csomagolni kell. Na az még érdekes lesz, mert csak kevés feladott poggyászunk lehet, úgyhogy aranyosan méricskélni fogjuk a csomagokat, nehogy még a jövő hetet is kifizettessék velünk a plusz súlyért.  De legalább végre rá leszek kényszerítve, hogy ne vigyek magammal tonnányi ruhát totál feleslegesen.

Amióta utoljára írtam, túl sok minden nem történt.

Múlt szobaton pörkölt- és sülthúsevős, pálinkavedelős kerty party-n voltunk az egyik munkatársamnál. Határozottan vicces volt, főleg, amikor Klau hétfőn elmesélte, kivel mi minden történt azután, hogy mi hazajöttünk :-)

Szerdán odaát voltunk apáméknál amolyan elköszönős vacsorán, csütörtökön meg anyám jött mihozzánk hasonló célból. Vele (mármint anyámmal) megegyeztünk, hogy jövőre, amikor nekünk lesz az 5. házassági évfordulónk, neki meg a 70. szülinapja, elmegyünk együtt négyesben (mi ketten, ő meg a barátja) valami jó kis egzotikus helyre ünnepelni. Hát reméljük semmi sem jön közbe és tényleg menni fogunk. Nagyon-nagyon bízom benne, hogy minden úgy alakul, ahogy várom, és akkor simán el fogunk tudni menni...

Tegnap pedig Lacika ballagása volt. Hihetetlen, amikor megismertem, akkor kezdte az első osztályt, most meg már középiskolába megy. Egy baj volt a ballagással. Csupa olyan zenét játszanak ilyen eseményeken, amiket, akármit csinálok is, nem bírok ki egéritatás nélkül. Máté Péter: Elmegyek, Demjén: Kell még egy szó, meg ehhez hasonlók..

Aztán most már nemsoká jön Viki és kezdődik az "ereszd el a hajamat" :-)

Ha lesz odakint ingyen net, akkor majd írok időnként, ha nem, akkor meg majd csak ha hazaértünk. Addig is "Legyetek jók, ha tudtok!" :-)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search