Party time :-)

Nézzük csak szépen sorjában, honnan is jött ez a tegnapi házibuli:

Hajdanán a '80-as években Biyadhoo tagja, és (aki ismeri, annak egyáltalán nem meglepő módon) egyik vezéregyénisége volt egy kb. kétszáz fős társaságnak, akik heti rendszerességel buliztak együtt a János Kórház egyik helyiségében. Sokat mesélt nekem ezekről az időkről, és nagyon irigyeltem érte, amiért ilyen társaság tagja lehetett, és olyan dolgokat élhetett meg, amilyeneket én sosem. Egyrészt azért, mert engem elég rövid pórázon tartottak a szüleim, másrészt amikor én voltam tizenéves, akkor már kezdett megjelenni a bűnözés, a kábítószer és az AIDS az éjszakában, így sokkal körültekintőbbnek kellett lenni, mint anno a '80-as években.

Az említett társaság tagjai később felnőttek, élték a saját életüket, családot alapítottak és elszakadtak egymástól. Mígnem jó 20 év után Biyadhoo és az ő legjobb barátja (aki szintén e társaság oszlopos tagja volt) elhatározták, hogy megkeresik a régi barátaikat telefon, email és a ma oly divatos közösségi portálok segítségével, és szerveznek egy "nosztalgiaparty-t".

A 200 ember közül jó ha 20-at sikerült felhajtaniuk, de azért így is volt buli. Akkor egy vendéglátóipari egységben voltak, és abban maradtak, hogy senki sem viszi a férjét/feleségét/barátját/barátnőjét, mert akik nem voltak anno tagjai ennek a társaságnak, úgyis csak unatkozának, mert semmit sem értenének a régi történetekből.

Jól siekrült a találkozó, mert azóta is átlagosan 4-5 havonta van Jánosos-party. Aztán a tavaly novemberi találkozót úgy döntöttek, nálunk tartják - így azon már részt vettem én is. Nem voltak sokan, talán 8-9 ember ha eljött. Elég gyorsan összebarátkoztam velük, mondhatom, hogy jól éreztem magam azon a bulin. Egyáltalán nem unatkoztam, szerencsére nem csak a régi történetekről volt szó, bár azoknak is egy jó részéről volt foglamam, mert Biyadhoo elég sokat korábban már elmesélt nekem.

Azon felbuzdulva, hogy a társaság is jól érezte magát nálunk és nekem is sikerült nagyjából beilleszkednem közéjük, úgy határoztak, hogy a most esedékes bulit is nálunk tartják - ez volt tegnap.

Félig-meddig kerti party volt, lementünk a kertbe sütögetni, elvoltunk ott jó 2-3 óra hosszat, egész addig, míg hideg nem lett. A szomszédok biztos örültek nekünk, mert egy 10 fős társaság nem tud túl csendben beszélgetni, főleg, ha már elfogyott pár üveg sör meg néhány pohár whisky :-)

Sötétedés előtt kicsivel feljöttünk, aztán kint az erkélyen folytattuk a beszélgetést, iszogatást, némi '80-as évek beli zenével fűszerezve - ez utóbbit a szomszédok legnagyobb örömére :-)

Így ment ez úgy éjjel 1-ig, akkor mentek haza a vendégek. Ekkor bedőltem az ágyba aztán alvás. Ma meg a romok eltüntetésével és a lakás emberi állapotba hozásával telt a nap eddigi része.

Jó buli volt ez a mostani is, szívesen részt vennék a következőn is, ha úgy alakul.


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search